Projecten

LetsBeOpen is online begonnen in maart 2001 met een interactieve website voor openminded vrouwen. Initiatiefneemster Bianca Hagenbeek, Big Brother 2-winnares, realiseerde dit concept omdat ze veel vragen kreeg over haar biseksualiteit. The Sky is the Limit, Wat schaft de Pot, Partyscan, Bi-Files waren maar enkele van de onderwerpen die werden besproken. Op het hoogtepunt bestond de database uit meer dan 13.000 openminded vrouwen. Bijna 20 jaar na de introductie is Lets BeOpen uitgegroeid tot een communicatieplatform van waaruit diverse projecten worden geïnitieerd.

Flirtaton foto 3.jpg
Flirtation Dance Event
Flirtation Dance Event

Flirtation is een women-only dance event en bestaat sinds 2003. De beste vrouwelijke DJ's, een openminded sfeer, de beste locatie in Amsterdam en op het strand van Bloemendaal. Al jaren lang het beste woman-only event van Nederland.

Mudmaster.jpg
Events

LetsBeOpen organiseert al bijna 20 jaar kleine, besloten evenementen waar de vrouw en haar gevoelens voor vrouwen centraal staan.

Kop%20van%20Jut%20tekening_edited.jpg
Tour door Nederland

LetsBeOpen tourt door het land, met diverse concepten zoals de kop van jut en de cupcake carousel. Op een positieve manier communiceert LetsBeOpen een serieus boodschap.

Tour door Nederland
Flyer WK vierkant.png
Play It Forward

Play It Forward refereert naar Say it Forward, maar dan op sportgebied. LetsBeOpen won in 2014 met haar eigen voetbalteam het WK Nederland

Scholenproject
Scholenproject

LetsBeOpen heeft een verfrissende vorm en manier om seksuele diversiteit bespreekbaar te maken. Het cabaret zorgt dat de gedachten over seksuele diversiteit wat los komt. Het spel biedt de mogelijkheid om van elkaar te horen hoe men over een bepaald onderwerp denkt. 

Powergirl team.jpg
Powergirl team
Powergirl team

Tien powergirls van diverse culturele afkomsten zetten zich in voor openheid. Zij waren het gezicht van LetsBeOpen tijdens events en media aanvragen, maar vooral een aanspreekpunt voor meiden die behoefte hadden aan gesprek en informatie.

RM Langwerpige foto.jpg
Roze maandag Powergirl plein
Roze maandag Powergirl Plein

Vanaf 2011 werd tijdens roze maandag het Pierceplein in Tilburg omgetoverd tot LetsBeOpen powergirlplein.

Festival.jpg

In 2011 organiseerde LetsBeOpen op de Kop van Java een festival voor openminded vrouwen. Een vrolijk en eigentijds festival met diverse interactieve workshops, de beste vrouwelijke dj's en danseressen.

LetsBeOpen Festival
LetsBeOpen Festival
IMG_1903.jpeg
Canal Parade 

De Flirtation boot vaart al sinds 2006 mee met de Canal Parade. Een boot vol met vrouwen. In 2018 deden we mee onder de LetsBeOpen vlag. Met de bijzondere boodschap: She Is My Pride.

Allemaal%20lesbisch%20150%20kopie_edited
Allemaal Lesbisch
Documentaire 'Allemaal Lesbisch'

Allemaal Lesbisch is een documentaire waarin LetsBeOpen centraal staat.

LEV%2520cover%2520kopie_edited_edited.jp

Het LEV magazine is voor de LEV-vrouw waar Letsbeopen zich 100% op richt. Live Extraordinary Vibes! Het LEV magazine is door LetsBeOpen 5x uitgegeven met op de cover vrouwen zoals Pink, Alicia Keys, Kylie Minogue, Angelina Jolie en Madonna. 

Lev
Magazine
Lev Magazine
Open your mind foto 1.jpg
Open your mind

Het unieke fotoboekje Open Your Mind. Open Your Mind bestaat uit foto’s van vrouwen gemaakt door de bekende fotograaf Harold Pereira.